Om Spareglad.no

SpareGlad.no handler om personlig økonomi. Du vet, sparing, lån, skatt, gjeld, ekstrainntekter og slikt.

Hvorfor jeg har laget dette nettstedet?

Fordi privatøkonomi er viktig. Den berører de aller fleste av oss. Derfor er det merkelig at privat pengebruk ikke er et fag i grunnskolen, for eksempel.

Nei, Spareglad er ikke en fullgod erstatter for manglende satsinger i skolen. Men jeg håper at du lærer nok til at du får bedre grep om pengene dine. At du klarer å beholde flere av dem.

Og så er jeg snill. Nei, jeg kødder ikke. Jeg vil gi noe verdifullt tilbake. For når du tar deg bryet med å lese det jeg skriver, skulle det bare mangle at du ikke sitter igjen med noe. En litt tykkere lommebok, for eksempel.

Det er så klart en liten baktanke…

Synes du Spareglad er nyttig (noe jeg virkelig håper du gjør), håper jeg du kommer til å fortelle andre om dette nettstedet. Slik når jeg ut til enda flere.

Jeg er ingen ekspert

Jeg har ingen økonomisk utdannelse. Trenger du økonomisk rådgivning, for eksempel hjelp med arveoppgjør eller gjeldsproblemer, må du kontakte mennesker som lever av å gi slike råd. Banken din er alltid et lurt sted å starte.

Men jeg har levd livet – Både gjennom økonomiske opp- og nedturer. Noe har jeg da lært på veien.

En ting til…

Det kan forekomme feil i artiklene. Har du sett noen? Da er det fint hvis du varsler meg. Dermed får jeg rettet opp feilen.