Ditt personvern

Jeg beskytter ditt personvern så godt jeg kan.

Dette er min personvernerklæring

Jeg samler inn navn og e-postadresser kun fra brukere som ønsker å bli oppdatert om hva som er nytt på dette nettstedet. Alle som abonnerer på denne informasjonen, kan stoppe abonnementet når som helst.

Slik informasjon, altså navn og epostadresser, kan også bli samlet inn i forbindelse med konkurranser spørreundersøkelser eller rett og slett for å svare på henvendelser.

Når jeg en sjelden gang ber om mer – for eksempel telefonnummer og postadresse – skyldes dette som regel at jeg vil sende en premie som er vunnet eller et produkt som er kjøpt.

Jeg har tatt i bruk flere virkemidler som beskytter all denne informasjonen mot uautorisert tilgang. Og jeg lover at jeg aldri vil gi bort, selge, bytte bort, låne eller leie ut informasjon, som indentifiserer brukerne, til andre personer eller organisasjoner.

Men …

Punktet over gjelder ikke tredjepart som hjelper meg i arbeidet med dette nettstedet, og som i tillegg kan garantere full diskresjon og konfidensialitet.

Det kan også hende at jeg vil dele slik informasjon når hensikten er å overholde loven eller å sørge å beskytte mine eller andres rettigheter, eiendom og sikkerhet.

Hvis du besøker dette nettstedet, uten å gi fra deg informasjonen jeg nevner over, forblir du helt anonym. Sagt på en annen måte: Jeg har ikke peiling på hvem du er før du eventuelt bestemmer deg for å fortelle meg det.

Bruker dette nettstedet informasjonskapsler?

Ja, det gjør det. Slike informasjonskapsler er små datafiler som nettsteder, slik som dette, plasserer på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din. Kapslene sørger blant annet for at nettstedene gjenkjenner både nettleseren din og enheten du bruker.

Obs! Disse informasjonskapslene vil på ingen måte kunne avsløre hvem du er!

Hva bruker jeg disse informasjonskapslene til?

Kapslene forteller meg mye om hvordan du bruker dette nettstedet. De forteller blant annet hvilke sider du besøker og hvor lenge besøket ditt varer. De forteller også om du besøker nettstedet flere ganger.

Denne informasjonen kan jeg for eksempel bruk til å forbedre dette nettstedet og din opplevelse av det.

Jeg kan også komme til å hente inn hjelp fra andre. Disse kan hjelpe meg til å forstå enda bedre din og andres bruk av dette nettstedet. Men husk da på at informasjonen fra kapslene er anonyme fra starten av – ingen vil noensinne kunne fortelle deg hvem du er basert på denne informasjonen.

Google Analytics og DoubleClick informasjonskapsler/Annonser

SpareGlad.no bruker Google Analytics, en tjeneste fra Google, Inc. Tjenesten benytter også informasjonskapsler, som hjelper Google med å analysere hvordan du og andre brukere, bruker denne nettsiden.

VIKTIG: Ikke noe i denne informasjonen vil gjøre det mulig for meg å identifisere deg.

Informasjonen fra kapslene (som inkluderer hver brukers IP-adresse) lagres på Googles servere.

Google bruker informasjonen for å evaluere brukernes aktivitet, til å lage rapporter (som blant annet er tilgjengelig for meg) og til å tilby andre tjenester innenfor bruk av internettet. Kapslene gjør det også mulig å vise annonser basert på brukernes besøk på dette og andre nettsteder.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart hvis en eller flere lover tilsier at de skal gjøre det. Tredjepart kan også få tilgang til informasjonen hvis den håndterer slik type informasjon på vegne av Google.

Du, som bruker, kan hindre bruken av informasjonskapsler, blant annet ved å installere Googles egen utvidelse for nettlesere. Du finner den på denne siden.

Dette nettstedet bruker disse funksjonene:

Google Display Network Impression Reporting – DoubleClick Campaign Manager integration

Du kan lese mer om Googles praksis og hva du kan gjøre for å velge bort deres informasjonskapsler på denne siden: Retningslinjer og prinsipper – Annonsering.

Lenker til andre

På dette nettstedet finner du lenker til andre nettsteder og tjenester. Hver enkelt av disse har sine egne retningslinjer for personvern. Jeg kan ikke og vil ikke ta noe som helst ansvar for innholdet eller aktivitetene på disse nettstedene.

Endringer i erklæringen

Hvis jeg endrer noe i min personvernerklæring, vil endringene bli publisert på denne siden, sammen med datoen og årstallet for endringene.

Denne erklæringen ble sist endre, torsdag 5. januar – 2017.

Mere informasjon om personvern

Du kan lese mer om ditt personvern hos Datatilsynet.